Ciocan Cald-Rece Portabil

Dispozitivul îşi produce efectul asupra pielii calde, revigorând funcţiile pielii, deschizând porii şi facilitând pătrunderea unor substanţe active solubile în grăsimi. Datorită temperaturii de 42°C (temperatură ce depăşeşte temperatura normală a corpului) se îmbunătăţeşte permeabilitatea vaselor de sânge, astfel înviorându-se alimentarea cu substanţe nutritive şi oxigen a pielii. Substanţele active aplicate pe piele ajung mai uşor şi mai exact la celulele ţintă.

Dispozitivul poate fi folosit şi rece, închizând astfel porii deschişi, astfel substanţele active – datorită efectului de “capcană” a substanţelor active – rămân în piele şi îşi pot produce efectul pe termen lung. Procedeul este deasemenea ideal pentru calmarea pielii iritate, pentru reducerea cearcănelor de sub ochi.

Cap rece/cald 2 in 1

  • Introducerea substanţelor active
  • Calmarea pielii 

Garantie 2 ani.

LIVRARE
GRATUITA!
00
LEI
364
Cod produs: ALVE-033
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Opinia cumparatorului

LICAR ERICA

De mare ajutor in tratamentele cosmetice la salon!

10:42 22.12.2019
ILUNA MIRELA

Este un aparat foarte bun si folositor in cosmetica si usor de utilizat .

10:42 22.05.2016

De ce sa alegeti SisiCosmetice?

Produse originale

Va oferim produse de calitate. Incearca acum, si nu vei regreta !

Garantie

Daca nu sunteti satisfacut de produsele noastre pe care le-ati comandat, in termen de 14 zile de la primirea lor le puteti returna.

Siguranta

100% incredere in procedura de cumparare on-line. Plata o puteti efectua la livrare in numerar, prin ordin de plata, online cu card bancar sau online in rate egale fara dobanda.

Livrare

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier intre 2 si 7 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.