Cum să câștigi lupta împotriva pielii uscate?

Cum să câștigi lupta împotriva pielii uscate?


Primavara este momentul în care tratamentele de mineralizare, vitaminizare, hidratare sunt necesare pentru tenurile uscate, alipice, deshidratate, atrofice, care în perioada de iarnă au suferit atât datorită frigului cât și datorită lipsei de soare. Așa că este momentul când putem îmbunătăți tratamentele clasice cu măști adecvate pentru a combate aceste simptome.

Deasemenea este momentul oportun de a recomanda cremele corespunzătoare tenului pentru menținerea efectelor pe termen lung.

Următoarele măsti de la Solanie și Dr Spiller reprezintă un adevărat răsfăț pentru tenurile mature, uscate, normale, deshidratate, îmbătrânite prematur. Acestea asigură atât aportul de vitamine, minerale, oligoelemente cât și de lipide. În urma utilizării tenul își recapătă prospețimea, elasticitatea, luminozitatea și suplețea.

Efectele pot fi prelungite folosind acasă cremele adecvate tipului de ten. Pentru că tenurile uscate, sensibile suferă cel mai mult în perioada de iarnă, iată câteva recomandări:

Creme nutritive pentru tenuri mature:

Pentru tenurile tinere și nu numai, măștile hidratante reprezintă garanția prevenirii formării ridurilor, încetinirea procesului de îmbătrânire, recăpătarea supleții și strălucirii tenului după perioada de iarnă. Nu ezitați să completați tratamentele clasice cu măștile de hidratare pentru menținerea sănătății tenului!

Hidratarea este un pas important în menținerea supleții, sănătății, tinereții și strălucirii atât a tenului tânăr cât și a celui matur. Pentru aprovizionarea pielii cu umiditate pentru un timp îndelungat și încetinirea apariției primelor semne de bătrânețe este nevoie de utilizarea zilnică a cremelor hidratante. Nu uitați: o hidratare bună oferă confort pe durata întregii zile!

Indiferent de vârstă și de tipul de ten, hidratarea zilnică cu ajutorul cremelor reprezintă cheia succesului în menținerea unui ten tânăr, sănătos și plin de vitalitate.

Cremele hidratante sunt si ele de mai multe tipuri: creme pentru ten gras, ten uscat, sensibil, mixt, normal, etc.

DR SPILLER

SOLANIE

Produse Solanie și Dr. Spiller