Regenerarea tenului după sezonul de vară

Regenerarea tenului după sezonul de vară
3+1 sfaturi utile de la specialiștii Solanie

A sosit momentul că după muncă asiduă pe care a susținut-o pielea ta pe timpul verii, să iși primească răsplata binemeritată.

În timp ce tu ai savurat soarele, marea, piscina, ea ți-a asigurat protecția împotriva razelor UV, a clorului din apă, sau a sărurilor din valurile mării, păstrând gradul normal de hidratare, precum și filmul de protecție intact prin crearea de celule și țesuturi noi.

În acest scop specialiștii Solanie iți oferă 4 sugestii, 4 secrete pentru că pielea ta să fie din nou proaspătă, catifelată, tânără, radioasă după fiecare concediu din sezonul de vară.

1. CALMEAZĂ, HRĂNEȘTE, VITALIZEAZĂ

Vara, deoarece pielea este principalul factor de apărare al organismului, ea consumă în acest scop mai mulți nutrienți decât de obicei. Sarea din apă, clorul, razele UV, precum și alți factori nocivi din mediu, în combinație cu transpirația modifică atât starea fizică cât și chimica a tenului, deci pentru a menține starea de sănătate normală se consumă mai mulți nutrienți. Așadar după ce am calmat pielea cu produse ce conțin Aloe Vera, va trebui să folosim cosmetice care să hrănească pielea și să refacă depozitele de nutrienți.
În procesul de calmare al pielii este indicata Aloe Vera, deoarece conține peste 200 de compuși naturali, datorită cărora pe lângă efectul calmant, hidratează, hrănește, vitalizează și are și efect antioxidant.

Crema de zi semigrasă Solanie, cu formulă moale, care se absoarbe rapid și cu filtru UV. Recomandată pentru ten uscat, deshidratat.
Substanțe active: ulei de samburi, de piersici și de struguri, unt de karite, acid hialuronic, extract de aloe și centela, vitamina E, pantenol, alantoin, bioxid de titian și micropigment. Conținutul de acid gras și ulei de sambure asigură regenerarea tenului. Pentavitina și factorul NMF are efecte hidratatante, iar aloe vera, alantoina și pantenolul protejeaza de iritații, având efect calmant și regenerator.

Cremă de noapte energizantă Q10 Solanie, fină și nutritivă cu coenzima Q10 asigură înnoirea, regenerarea nocturnă a țesuturilor. Crește rezistența tenului și încetinește îmbătrânirea. Biovectorul de germeni de grâu accelerează sinteza de colagen a tenului, pentru elasticitatea optimă a pielii. Vitaminele A, E, F asigură regenerarea nocturnă. Utilizare: recomandată pentru îngrijirea personală de noapte a tenului. Poate fi folosit cu creme de masaj cu lecitina, pentru nutriționarea mai profundă a tenului. Cantitate pe tratament: 2 ml

Acizii de fructe asigură exfoliere profundă și delicată. Uleiurile volatile accelerează circulația locală, tenul se încălzește și se înroșește, accelerând astfel absorbția susbtanțelor active. Senzația de căldură și roșeața se ameliorează rapid. Nu produce iritații.

Produsele selectate se folosesc în funcție de starea tenului.

2. ACTIVEAZĂ PROCESELE DE REGENERARE CELULARĂ

Pielea este într-un proces de regenerare continuă, chiar dacă acest fenomen nu este vizibil. Un ciclu complet, dureaza 7 ani, adică o data la 7 ani țesuturile cutanate sunt regenerate în totalitate.
Procesul de regenerare natural este unul lent. În cazul în care pielea este lezată, când asupra ei acționeaza factori de stres, procesul de regenerare este intensificat.
Regenerarea celulară poate fi susținută din exterior folosind produse speciale care să intensifice procesele intracelulare.
Cosmeticele cu celule stem de Argan acționeaza direct în derm, acolo unde începe de fapt procesul de îmbătrânire. Revitalizează celulele proprii pielii intensificând astfel procesul de diviziune celulară.

Cremă de zi hidratantă cu celule stem de Argan Solanie, protecție perfectă pe tot parcursul zilei de la Solanie Argan. Crema hidratantă excelentă, care datorită conținutului de celule stem de Argan protejează și revitalizează celulele stem situate în derm. Reduce ridurile, mărește densitatea pielii, netezește suprafața pielii și ajută funcționarea normală a sistemului celular. Conținutul de ulei jojoba este ideal pentru a proteja filmul hidrolipidic, reducând astfel pierderea de apă prin piele și reglează funcționarea glandelor sebacee. Untul de ilipe reîntinerește pielea și îi reface elasticitatea. Protecția solară mecanică protejează pielea împotriva radiațiilor UV.

Cremă de noapte antirid cu celule stem de Argan este o cremă perfectă pentru tenul obosit și lipsit de vitalitate. datorită conținutului de celule stem de argan protejeaza și revitalizează celulele stem situate în derm. Mărește densitatea pielii, reduce ridurile, netezește suprafața pielii și ajută funcționarea normală a sistemului celular. Conține vitamine A, E și F care sporesc sinergic regenerarea și crearea celulelor. Proteina de grâu este un biovector care are un efect asemanator cu botox: reduce ridurile, fortifică rețeaua fibrelor de colagen și crește vitalitatea cheratinocitelor. Uleiul de macadamia și de avocado în conținutul cremei hrănesc pielea.

Mască hidratantă și fermizantă cu celule stem de Argan cu hidratare profundă și efect imediat. Conținutul ridicat de aloe vera hidratează rapid și spectaculos pielea deshidratată. Conține vitamine, minerale, aminoacizi și enzime care suportă funcționarea și întreținerea țesuturilor noi. Pielea hidratată are un efect stimulator asupra celulelor stem de Argan, care contribuie astfel la formarea celulelor noi. În combinație cu alte substanțe devine un sistem de transport pentru absorbția lor.

Ser renew cu Celule Stem de Argan Solanie, care datorită substanțelor active complexe stimulează întărirea fibrelor de colagen. datorită ingredientului antioxidant reduce deteriorarea celulelor cauzate de stres oxidativ. Toate acestea sporesc sinergic efectul extractului de celule stem de Argan, care protejează și revitalizează celulele în derm și în stratul bazal. Ca urmare mărește densitatea pielii, reduce ridurile, netezește suprafața pielii și ajută funcționarea normală a sistemului celular.

3. REGENEREAZĂ FIBRELE DE COLAGEN ȘI ELASTINĂ

Vara pielea este expusă radiațiilor UV din mai multe spectre, care lasă atât urme imediat vizibile pe piele cât și urme vizibile mult mai târziu și care de fapt provoacă îmbătrânirea pielii.
Acest proces îl numim fotoaging și datorită lui pielea iși pierde elasticitatea, deoarece rețeaua fibrelor de colagen și elastină este deteriorată.
Produsele cosmetice cu vitamina C și A sunt indispensabile în procesul de refacere a rețelei de colagen și elastină deoarece stimulează sinteza de colagen.
Cremele, măștile și serurile cosmetice care conțin vitamina A și C vor redă pielii aspectul tineresc și neted.

Ser no. 5 cu vitamina C Solanie stimulează producerea fibrelor noi de colagen, încetinește procesul de îmbătrânire, îmbunătățește aspectul pielii. Impiedică deshidratarea, are efect nutritiv și leagă radicalii liberi. Regenerează eficient tenul lipsit de culoare și vitalitate. Se aplică pe zona feței, gâtului, bustului, ochilor și a mâinilor. Se poate aplica pentru masaj sau la tratamente cu ultrasunet, împreună cu crema nutritivă sau gel hidratant.

4. HIDRATEAZĂ ȚESUTURILE ÎN PROFUNZIME

Toate cele trei sugestii amintite sunt completate de cel mai important pas și anume hidratarea în profunzime a țesuturilor.
Stratul hidrolipidic al pielii conține 10-20% din întregul conținut de apă al organismului.
În cazul în care nu consumăm suficiente lichide și organismul este deshidratat iși completează carența de apă din țesutul cutanat.
Deshidratarea în timpul verii este des întâlnită pe de o parte pentru că nu se consumă suficiente lichide, pe de altă parte datorită faptului că prin procesul de transpirație se pierde o bună parte a lichidului din organism.
Când țesuturile cutanate sunt deshidratate procesele de reînnoire celulară sunt dezechilibrate astfel și procesele de regenerare a celulelor au de suferit.
Primul pas în echilibrarea proceselor celulare cutanate îl reprezintă consumul suficient de lichide, apoi acesta trebuie secondat de hidratarea cosmetică pe care o realizăm în mod special cu Acidul Hialuronic.

Serul no. 7 cu acid hialuronic Solanie asigură fermitatea și elasticitatea tenului. Se absoarbe rapid. Utilizarea serului reduce spectaculos semnele vizibile ale îmbătrânirii, îmbunătățește aspectul tenului. Scade adâncimea ridurilor, tenul devine mătăsos și moale. Recomandat pentru toate zonele ale tenului. Este accesoriu ideal în tratamentele antirid. Se poate utiliza cu diferite măști, pentru tratamente cu ultrasunet și iontoforeză, sau pentru masaj.