SisiCosmetice sarbatoreste 10 ani

Cadou la orice comandă
SisiCosmetice - De 10 ani împreună !

Sărbătorește cu noi!
- valabil până pe 15 Mai 2022 -


SisiCosmetice aniversează 10 ani de activitate!

Plasează o comandă în perioada 12-15 Mai* și alege produse GRATUITE!

În anul 2012 SisiCosmetice și-a început activitatea. Timp de un deceniu frumusețea și sănătatea pielii a fost misiunea noastră, pe care ne-am străduit în permanență să îl ridicăm la un nivel cât mai înalt. 10 ani de eforturi, schimbări, realizări deosebite și multe provocări. Vă mulțumim pentru încredere, fidelitate și recenziile minunate care ne-au motivat să ne desăvârșim munca și serviciile, să punem suflet în fiecare nou proiect.

Dorim să sprijinim în continuare cosmeticienii, să evoluăm împreună cu partenerii, să fim la zi cu inovațiile în domeniul cosmeticii și să ne extindem portofoliul prin lansarea noilor linii și branduri în domeniul înfrumusețării.

Cu ocazia zilei noastre de naștere oferim cadou la fiecare comandă plasată în perioada 12-15 Mai. Adună SisiCoin-urile ce le poți valorifica sub formă de produse. Fiecare comandă plasată beneficiează de un buget de cadou. Cu cât valoarea comenzii este mai mare, cu atât crește bugetul Tău pentru cadouri. Adaugă produsele dorite în coș, verifică bugetul de cadou și alege cadourile dorite din lista prestabilită.

*Campania noastră începe Joi, în data de 12 Mai, ora 18:00