Știați că? Apa micelară este demachiantul ideal care nu necesită clătire?

Știați că?

Galvanodermul și iontoforeza măresc de 4 ori absorbția în țesuturi a substanțelor active din preparatele cosmetice


Galvanodermul folosește un curent continuu care excită terminațiile nervoase și dilată capilarele. Prin urmare intensifică circulația sangvină și îmbunătățește aprovizionarea cu oxigen a celulelor, accelerează transportul substanțelor nutritive rezultate din descompunerea ingredientelor în ioni. Se intensifică metabolismul celular, deci se îmbunătățesc funcțiile pielii.

Galvanodermul provoacă migrarea ionilor in țesuturi. Datorită acestui fenomen este modificat și tonusul muscular al tenului.

Galvanodermul poate fi folosit atât pe față cât și pe corp. Cu ajutorul galvanodermului pot fi introduse în piele și substanțele care nu au proprietăți electrolitice.

În urma tratamentului galvanic se îmbunătățesc funcțiile pielii, este întârziat procesul de îmbătrânire, tenul este mai hidratat, mai hrănit, musculatura mai fermă. Este mărită eficiența produselor cosmetice (datorită disocierii lor în ioni + și -). Se realizează înmuierea pielii seboreice prin desfacerea legăturilor intercelulare înainte de tratamentele de curățare prin dezincrustare. Dezincrustarea se realizează cu ajutorul unei soluții apoase de bicarbonat de sodiu introdusă cu ajutorul polului pozitiv.


În Salon

Galvanodermul îl folosim pe tenul curat, după demachiere, peeling, tonizare. Se aplică pe față substanța activă, nectar, ser, fiolă, geluri, apoi cu electrodul mobil se execută mișcări lente timp de 5-7 minute. Electrodul fix care se prezintă în general sub forma unui rulou se ține în mână de către clienta. Tratamentul cosmetic se continuă fie cu masaj, fie cu aplicarea unei măști. Este o etapă intermediară atât în tratamentele de hidratare, antiaging, regenerare, cât și în tratamentele tenurilor seboreice.


Acasă

Aparatele de uz personal se pot folosi zilnic pentru eficientizarea produselor cosmetice. Pe tenul curat se aplică serul sau crema, apoi cu mișcări lente se plimbă aparatul pe toată fața și pe gât până la absorbția completă a produselor.

Iontoforeza este similară gavanodermului, folosește tot curentul galvanic doar că în acest caz substanța activă trebuie să fie solubilă în apă. Pe fiole în general este menționat electrodul, polul, care se folosește, pozitiv sau negativ.

În perioada 21 octombrie – 28 octombrie puteți achiziționa fiolele Dr Spiller și serurile Solanie cu -20% reducere, iar aparatele cu funcția de Galvanoderm cu -10% reducere!

Produse folosite la Tratamentul cu Galvanoderm

Galvanoderm compact

Galvanoderm compact

00
LEI
429
ADAUGA IN COS
Galvanoderm combi

Galvanoderm combi

00
LEI
699
ADAUGA IN COS
No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

00
LEI
59
ADAUGA IN COS
Ser lifting Bio - 50 ml - Solanie

Ser lifting Bio - 50 ml - Solanie

00
LEI
109
ADAUGA IN COS
No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

00
LEI
105
ADAUGA IN COS