Stiati ca Pielea sensibilă este mai mult o condiție a pielii decât un tip de ten în sine

Știați că?

Pielea sensibilă este mai mult o condiție a pielii decât un tip de ten în sine


Tenul uscat prezintă piele subțire, fină, se irită ușor și se descuamează în special în zona pomeților și a nasului. Este deosebit de sensibilă la atingere, prezentând deseori senzații de mâncărime și usturime.

Pielea uscată și sensibilă este în general moștenită genetic, dar poate fi dobândită odată cu vârsta datorită unei îngrijiri necorespunzătoare, din cauze interne sau externe (medicamente, frig, factori poluanți, radiații UV). Pielea uscată devine deosebit de sensibilă în special iarna, datorită frigului și a umidității.

Sensibilitatea poate apărea atât la tenurile uscate, normale sau uleioase, tinere sau mature și reprezintă, de fapt, reactivitatea crescută la anumite condiții de mediu, la diferite cosmetice ce conțin alcool, coloranți sintetici sau parfumuri. De aceea au nevoie de îngrijire specială, cu produse delicate al căror pH să fie cât mai apropiat de cel al pielii (5,5).

Produsele destinate tenurilor sensibile trebuie să asigure un grad mare de hidratare, să nu fie alcaline, să asigure pielii necesarul de minerale și oligoelemente.

Linia Sanvita Dr. Spiller a fost special creată pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil, care - datorită atât a lipsei de lipide cât și a deshidratării - este predispus îmbătrânirii premature.

  • Extractul de Ginseng prezent în produsele liniei Sanvita Dr. Spiller, este bogat în vitamine (B1, B6, B12), antioxidanți, minerale, grăsimi și oferă protecție prin refacerea și întărirea filmului hidrolipidic de protecție al pielii uscate, îmbunătățește elasticitatea, stimulează regenerarea celulară, având astfel efect de întinerire, respectiv de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului.
  • Ceaiul verde din compoziția sa are efect antiinflamator, neutralizează radicalii liberi, stimulează microcirculația, combate degradarea colagenului.
  • Extractul de Rodie și Angelica completează efectele regeneratoare ale ginsengului și a ceaiului verde.

În saloane:


Pentru acasă:

Zilnic, dimineață și seară:

O dată pe săptămână: