2+1 GRATUIT la măștile PureDerm!
Beneficiază de super oferta: 2+1 GRATUIT la măștile PureDerm. Colorează-ți clipele și lasă-te cuprinsă de momente de relaxare ! CUMPĂRĂ ACUM! »
23-24 iunie 2024 - Rusalii - Va dorim sarbatori fericite!
Comenzile inregistrate vor fi onorate marti, in data de 25 iunie 2024
Stiati ca produsele cosmetice îmbogățite cu celule stem sunt mult mai eficiente, decât produsele clasice?

Știați că?

Produsele cosmetice îmbogățite cu celule stem sunt mult mai eficiente, decât produsele clasice


Produsele cosmetice îmbogățite cu celule stem sunt de 4 ori mai eficiente în tratamentul tenurilor îmbătrânite prematur, decât produsele clasice.

Cele 200 de tipuri de celule ale organismului uman provin toate dintr-o singură celulă, celula stem sau celula sursă cum mai este denumită celula stem.

Această proprietate de a se transforma prin diviziune celulară în oricare din cele 200 de tipuri de celule, a fost folosită nu numai în medicină ci și în cosmetică. Astfel azi găsim creme și seruri îmbogățite cu celule stem de Argan, de Mere sau de Struguri. Aceste plante nu au fost alese aleator ci datorită proprietăților lor deosebite. Mărul și strugurii sunt fructe care se deshidratează greu, iar arganul este copacul care rezistă trei ani fără apă.

Prin produsele cosmetice care conțin celule stem se revitalizează celulele stem proprii ale pielii, realizându-se astfel "repararea" rapidă a problemelor pielii.

În saloane cremele și serurile se aplică în funcție de protocolul de tratament, depinzând de tipul de piele și diagnosticul cosmeticienei.

Acasă serurile se folosesc pe tenul curat sub crema de noapte.