Știați că? Propolisul rezolvă în proporție de 60% problemele tenului gras predispus la acnee?

Știați că?

Propolisul rezolvă în proporție de 60% problemele
tenului gras predispus la acnee


Propolisul datorită proprietăților sale bacteriostatice, antiseptice, antifungice și calmante, îmbunătățește semnificativ aspectul tenului gras, predispus la acnee.


Acneea este una din problemele inestetice ale pielii care o întâlnim în special în rândul tinerilor dar și la maturitate. Cercetarea științifică susține capacitatea propolisului de a inhiba bacteriile asociate cu acneea.


Tratarea tenurilor acneice necesită multă atenție și produse speciale care să regleze secreția de sebum și să păstreze un Ph normal, pentru a împiedica înmulțirea bacteriilor P-acnes generatoare de acnee.


Cremă Propolis Dr Spiller datorită proprietăților sale vindecătoare, tratează eficient acneea. În combinație cu Gelul Acnoderm, Herbal Activ Serum sau Acnoderm Roll On are efecte spectaculoase.


În salon se aplică ca și cremă de final la tratamentele cosmetice. Acasă se folosește dimineața și seara după demachiere și tonifiere.


Beneficiază de reducerea de -25% la produsele Dr Spiller cu Propolis, dezvoltate special pentru tenurile acneice în perioada 10-18 Martie 2018.

Produse Dr. Spiller cu Propolis