Știați că? Apa micelară este demachiantul ideal care nu necesită clătire?

Știați că?

Serurile Solanie cresc eficiența tratamentelor cosmetice cel puțin de 4 ori.


Fie că este vorba de tratamente de hidratare, anti-aging, lifting, antiacnee, sau anticuperoză, concentratele pe care le găsim sub formă de seruri, nectaruri, fiole eficientizează tratamentele clasice. Aplicate ca etapă intermediară în tratamente, cu ajutorul ultrasunetului sau al galvanodermului pătrund adânc în epidermă, stimulând metabolismul celular, hidratând sau regenerând epiderma.

Serul antirid cu celule stem de mere - Solanie se aplică pe tenul curat, după demachiere, peeling, tonifiere prin ușor masaj manual sau cu ajutorul galvanodermului sau al ultrasunetului. Apoi se continuă celelalte etape ale tratamentului: masaj, mască și crema de final.

15 ml: SOLN-127

No. 1 Ser hidratant - Solanie - Ser bogat în substanțe hidratante ce rețin apa in țesut; asigură absorbția apei în țesutul conjunctiv, previne apariția prematură a ridurilor.

15 ml: SOLN-089, 30 ml: SOLN-172

No. 2 Ser anticuperoză - Solanie - Folosirea regulată a serului anticuperoză duce la întărirea pereților vaselor de sânge, reduce procesele inflamatorii, minimizează vizibilitatea dilatării capilarelor, ajută la vindecarea rănilor.

15 ml: SOLN-090, 30 ml: SOLN-173

No. 3 Ser elastin - Solanie - Are efect antiaging, de lifting. Vitaminele înglobate în liposomi, asigură absorbția și regenerarea rapidă a epidermei.

15 ml: SOLN-091, 30 ml: SOLN-174

No. 4 Ser Q10 - Solanie - Are efect energizant, antioxidant, activează producerea de celule noi.

15 ml: SOLN-092, 30 ml: SOLN-175

No. 5 Ser vitamina C - Solanie - Vitamina C stimulează sinteza de colagen, încetinește procesul de îmbătrânire al celulelor, protejează împotriva deshidratării.

15 ml: SOLN-093, 30 ml: SOLN-176

No. 6 Gel contur ochi cu lipozomi Caviar-Ceramida - Solanie - Gelul contur Solanie regenerează tenul lipsit de culoare și vitalitate, impiedică deshidratarea, are efect nutritiv și leagă radicalii liberi. Nu irită ochii, reduce formarea ridurilor din zona ochilor. 

15 ml: SOLN-094, 30 ml: SOLN-177

No.7 Ser cu acid hialuronic - Solanie - Se absoarbe rapid, nu conține conservanți, alergeni, reduce semnificativ semnele îmbătrânirii.

15 ml: SOLN-095, 30 ml: SOLN-178

Ser aur cu acid hialuronic - Solanie - Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii și îmbunătățește vizibil starea pielii. Aurul cu nano-granule din conținut ajută absorbția mai bună al acidului hialuronic.

15 ml: SOLN-108, 30 ml: SOLN-179

Ser renew cu celule stem de Argan - Solanie - Stimulează intărirea fibrelor de colagen iar subtanța de celule stem de argan protejează și revitalizează celulele în derm și în stratul bazal.

15 ml: SOLN-132, 30 ml: SOLN-182

Ser antirid pentru ochi cu celule stem de Argan - Solanie - Hidratează și reduce profunzimea ridurilor. Prezența ingredientului de acid hialuronic, conferă serului o acțiune antirid remarcabilă.

15 ml: SOLN-131, 30 ml: SOLN-181

Ser antioxidant cu celule stem din strugure - Solanie - Concentrat bogat în celule stem de struguri hidratează în profunzime și revitalizează celulele. Are efect antioxidant și este recomandat tuturor tipurilor de piele. Ajută la refacerea, păstrarea vitalității și capacității de reînnoire a celulelor stem din piele.

15 ml: SOLN-133

Ser antirid pentru ochi Bio - Solanie - Ser antirid bio Solanie bogat în substanțe active fermizante. Conținutul de complex Easyliance fermizează pielea în zona ochilor, iar efectul lifting duce la dispariția rapidă a ridurilor.

15 ml: SOLN-048, 30 ml: SOLN-123

Ser lifting Bio – Solanie - Ser lifting bio Solanie atenuează ridurile și asigură un plus de fermitate pentru piele. Rădăcina plantei imperatoria are un efect antiinflamator, iar vornicul are efect calmant. Floarea de colț și pelinul negru sunt antioxidante excelente.

30 ml: SOLN-048, 50 ml: SOLN-123

În Salon serurile se aplică după demachiere, tonifiere, peeling, pe tenul curat prin ușor masaj manual sau cu ajutorul ultrasunetului sau al galvanodermului. Apoi se continuă cu celelalte etape ale tratamentului: masaj, mască, crema de final

Acasă serurile se folosesc pentru a menține efectul tratamentului din salon o perioadă mai îndelungată. Se aplică seara pe tenul curat, demachiat și tonifiat sub cremă de noapte (serurile nu înlocuiesc cremele).

În perioada 7 octombrie – 15 octombrie puteți achiziționa toate serurile Solanie cu -20% reducere!

Produse folosite la Mezoterapie

No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

00
LEI
59
ADAUGA IN COS
No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

00
LEI
105
ADAUGA IN COS