Masca Peel Off cu Rodie - 30 ml - JimJams

Peel-Off, adică exfoliere, decojire, în decursul acestui proces se întâmplă multe altele. Aceste măşti dispun de o formulă specială, o structură reticulară diluată în alcool. După aplicarea lor, alcoolul ajută la diluarea impurităţilor de pe faţă, deasemenea facilitează pătrunderea structurii reticulare între celulere moarte, care sunt răspunzătoare de permeabilitatea şi respiraţia pielii. În timp ce alcoolul se evaporă, celulele moarte se lipesc de mască şi după ce aceasta s-a întărit, sunt îndepărtate. Astfel concluzionând, denumirea Peel-Off înseamnă diluarea impurităţilor şi îndepărtarea celulelor moarte, ceea ce este mai mult, decât ce gândim la prima vedere. Şi încă ceva: prin îndepărtarea măştii se produce o mai bună alimentare cu sânge, substanţe nuritive şi oxigen a suprafeţei pielii. Efectul produselor de hidratare, ce conferă fermitate sau anti-aging aplicate după curăţare creşte astfel simţitor. Este suficienta pentru 6 aplicari.

00
LEI
14
Cod produs: JIMJ-022
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Opinia cumparatorului

CRING IRINA

MAI BUNA DECAT CEA DE CASTRAVETE

15:35 07.11.2017
CRING IRINA

O folosesc mereu cu incredere.

15:56 05.12.2016

De ce sa alegeti SisiCosmetice?

Produse originale

Va oferim produse de calitate. Incearca acum, si nu vei regreta !

Garantie

Daca nu sunteti satisfacut de produsele noastre pe care le-ati comandat, in termen de 14 zile de la primirea lor le puteti returna.

Siguranta

100% incredere in procedura de cumparare on-line. Plata o puteti efectua la livrare in numerar, prin ordin de plata, online cu card bancar sau online in rate egale fara dobanda.

Livrare

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier intre 2 si 7 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.