2+1 GRATUIT la măștile PureDerm!
Beneficiază de super oferta: 2+1 GRATUIT la măștile PureDerm. Colorează-ți clipele și lasă-te cuprinsă de momente de relaxare ! CUMPĂRĂ ACUM! »
23-24 iunie 2024 - Rusalii - Va dorim sarbatori fericite!
Comenzile inregistrate vor fi onorate marti, in data de 25 iunie 2024
Ce inseamna fiole buvabile?
 
Fiolele buvabile sunt una dintre cele mai populare variante de prezentare ale suplimentelor lichide. Acestea contin exact doza zilnica a nutrientilor de care ai nevoie si sunt mult mai usor de consumat. Ai nevoie doar de fiola cu doza zilnica pe care poti lua cu tine peste tot, fara a mai fi nevoie de cupe de dozaj, linguri sau alte recipiente.
 
De ce sa consumi fiole buvabile? Principalele avantaje
 
Absorbtie si biovalabilitate sporite
Ingredientul activ este eliberat foarte repede, iar asta imbunatateste absorbtia si biovalabilitatea (prezenta ingredientului activ in sange si tesuturi)
 
Ingredientul activ este protejat
Formula suplimentului nu se modifica, iar asta datorita procesului de fabricare al fiolelor. Fiecare fiola este umpluta intr-un mediu in care temperatura, umiditatea si presiunea sunt controlate.
 
Doza exacta
Fiolele buvabile au o cantitate fixa de produs, de exemplu 5 ml sau 10 ml. Aceasta cantitate reprezinta doza zilnica exacta de care ai nevoie din acel produs.
 
La toate acestea se adauga ambalajul sigur si igienic precum si un gust si miros placut.
 
In gama noastra de produse gasesti fiole buvabile digestive ce sustine buna functionare a tractului intestinal si cel hepatic, precum si fiole pentru arderea grasimilor si slabit.