Produse profesionale de make-up

Produse profesionale de make-up -

  • Aden Make-up este un brand internațional de cosmetice decorative în dezvoltare dinamică, cu peste 20 de ani de experiență, caracterizat prin inovațiile continue, calitatea profesională a produselor, ingrediente nutritive pentru ten precum și palete de culori fascinante. Momentan brandul este prezent în 14 țări. Primele elemente ale paletei de produse au fost rujurile lichide și creioanele pentru conturul buzelor, aceste două familii de produse fiind cele mai emblematice ale mărcii.
  • Karaja - Produse profesionale de make-up - A luat naștere în anul 1985 în Italia și astăzi este un brand de prestigiu în domeniul cosmeticelor decorative. Produce o linie completă de machiaj profesional de ultimă generație, care se adresează femeilor care nu-și doresc doar un aspect impecabil, dar sunt atente și la sănătatea pielii lor. Această gamă oferă produse de calitate absolută și performanță garantată.
  • MD Professionnel înseamnă produse pentru un machiaj profesional, produse de calitate superioară, la prețuri avantajoase. În plan internațional, brandul reprezintă o companie de origine greacă, prezentă pe piața destinată make-up-lui încă din anul 1985. Având o experiență de 37 de ani, compania a reușit de fiecare dată ce și-a propus, și anume, să satisfacă cele mai exigente cereri, nevoi și dorințe în domeniul frumuseții.