Returnare


Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

   Returnare

 

Astfel, Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de Consumator.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
ATENȚIE! Nu se preiau produse desigilate / desfăcute.
 
 
Rambursarea sumei achitate:
 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii EMERIGOS SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. EMERIGOS SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut.

Pentru mai multe informatii legat de returnare apelati la numarul 0770-106403. Este necesar sa ne anuntati telefonic, in cazul in care doriti sa il returnati un produs.

Returnarile autorizate vor fi expediate cu o firma de curierat (colet simplu - fara ramburs) pe adresa:

410219 Oradea, Bihor, Romania

B-dul Decebal, Nr. 124