Set 8 pensule de machiaj cu saculet pink - Candy - Ibra
Cod produs: IBRA-076

11900 LEI
( -33-32 LEI )
68
LEI
85
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Pensulele din colectia Candy Brush sunt confectionate din par sintetic extrem de moale, flexibil si placut la atingere. Perfecta pentru persoanele care sufera de alergii, precum persoanele cu pielea delicata si sensibila. Manerele din lemn intr-o nuanta pink, combinate cu partile metalice argintii, atrag toate privirile.

C01 - Pensula subtire, unghiulara, pentru modelarea sprancenelor. Periile sintetice, foarte flexibile, plasate intr-un inel usor aplatizat, faciliteaza aplicarea atat a fardului de obraz, cat si a fardului de sprancene.

C02 - Pensula pentru aplicarea si estomparea umbrelor. Periile scurte si dense permit o aplicare precisa. Datorita inelului ingust, e perfecta pentru intinderea sau amestecarea muantelor pe pleoapele superioare si inferioare.

C03 - Pensula tip "bila", potrivita pentru aplicarea locala a fardurilor, ideal pentru realizarea unui machiaj precis. Perfecta pentru evidentierea pleoapei inferioare.

C04 - Pensula de dimensiune medie, aplatizata, conceputa pentru aplicarea cu precizie a fardurilor. Faciliteaza aplicarea usoara si rapida a fardurilor pe intreaga suprafata a pleoapei, precum difuzarea uniforma a produselor.

C05 – Pensula tip "evantai" de dimensiune medie, conceputa pentru aplicarea iluminatorului sau a fardului de obraz.

C06 - Pensula inclinata, de dimensiune medie, cu inel turtit, conceputa pentru conturarea fetei. Ideal pentru aplicarea pudrei bronzante, a fardului de obraz si a produselor cu consistenta cremoasa. Util pentru conturarea "umeda".

C07 - Pensula plata, de dimensiune medie, pentru intinderea pudrelor sau a fardurilor compacte sau tip pulbere. Ideal pentru aplicarea fardului de obraz sau a pudrei bronzante.

C08 - Pensula pentru aplicarea pudrelor compacte sau pulbere, a fardurilor minerale sau bronzante. Perii sintetici moi si placuti la atingere, usor aplatizati, vor facilita aplicarea precisa chiar si a celui mai pretentios produs. O pensula multifunctionala senzationala.

Opinia cumparatorului

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat