Noi mini aparaturi profesionale pentru tratamente faciale și corporale

Lifting natural al feței cu cristale - Solanie


Dispozitiv cu dublu capăt din cuarț roz/piatră Jad pentru masaj facial

 Fermizarea feței la domiciliu cu minerale? Desigur! Rolele de față și pietrele Gua Sha au devenit nu demult populare și ocupă un loc de top în îngrijirea pielii atât pentru profesioniști, cât și pentru fanii produselor moderne de skincare, atunci când vine vorba de fermizarea feței și îmbunătățirea contururilor acesteia. Se pune însă întrebarea: ce știu aceste minerale și oare funcționează cu adevărat? Mișcările repetitive sistematice bazate pe masajul meridian cu piatra Gua Sha și cu rolele faciale îmbunătățesc circulația sângelui, circulația limfatică, relaxează mușchii feței și netezesc liniile fine. Dacă sunt utilizate corect și regulat aceste instrumente, efectul va fi vizibil și durabil.

 Dispozitivele sunt fabricate din cele mai cunoscute minerale, și anume piatră de Jad și cuarț roz. Proprietățile lor holistice au un efect benefic asupra corpului uman, care stochează și radiază energia lor pozitivă. Atunci când tratezi probleme ale pielii, este important să iei în considerare cauzele fizice și emoționale din spatele acesteia. Pietrele semiprețioase ne pot ajuta în acest sens.

 Masajul holistic cu instrumente de înfrumusețare realizate din minerale speciale reduce tensiunea mușchilor feței, stimulează metabolismul și circulația limfatică. Stăpânind mișcările tehnicii de masaj manual (și combinațiile adecvate de ingrediente active utilizate pentru aceasta), pielea feței devine mai fermă, mai tonifiată, ridurile sunt reduse, iar cercurile și umflăturile din jurul ochilor pot fi tratate eficient cu ea.Cum funcționează cristalele?

 Cristalele armonizează sistemul nostru energetic (activează chakrele) și sunt capabile să colecteze, să stocheze, să transmită și să concentreze energiile care curg în corpul nostru.


CUARȚ ROZ

 • una dintre cele 12 cristale maestre
 • folosit din cele mai vechi timpuri pentru a crește fertilitatea femeilor și a elimina durerile de inimă
 • are efect calmant, liniștitor
 • este considerată piatra iubirii, te eliberează de tot felul de dureri de inimă, dezamăgire, emoții nerostite
 • fizic: detoxifică corpul, stimulează circulația, întărește inima, stabilizează tensiunea arterială și are un efect benefic asupra funcției rinichilor
 • are proprietăți holistice

PIATRA JAD

 • a fost folosită în China încă din secolul al VII-lea și a fost purtat ca o amuletă norocoasă
 • are proprietăți holistice, stochează și radiază energie pozitivă
 • calmează sufletul, echilibrează fluxul de energie, calmează sistemul nervos și alungă starea de rău
 • păstrează efectele negative la distanță, oferă protecție purtătorului
 • proprietățile pietrei sunt preluate de corpul nostru, întăresc nervii, au un efect de ameliorare a tensiunii
 • ajută la eliminarea deșeurilor

Gua Sha pietre sau role de față ce să aleg?

Dacă îți dorești un masaj plăcut și blând la față și obiectivul este relaxarea, atunci rola de față este alegerea perfectă pentru utilizarea zilnică. Crește circulația sângelui, îmbunătățește circulația limfatică, netezește ridurile fine și reduce edemele din jurul ochilor.

Dacă vrei un rezultat mai spectaculos, încearcă piatra Gua Sha, dar este esențial să utilizezi tehnica potrivită. Ameliorează tensiunea musculară a feței, relaxează, tonifică, ridică mușchii feței. Acest lucru face pielea mai elastică și mai tânără, deoarece stimulează producția de colagen. Mai mult, adânciturile din pietrele Gua Sha urmează forma feței, astfel încât să poată fi utilizate pe orice zonă a acesteia.


Bilele de gheață pentru masaj îți garantează un masaj cu adevărat răcoritor.

Cu ajutorul bilelor din sticlă răcite poți efectua un masaj facial răcoritor, de răsfăț pentru a reîmprospăta pielea, profitând de beneficiile terapiei la rece. Datorită lichidului special, bilele își păstrează pentru mai mult timp temperatura scăzută în timpul masajului. Răceala crește metabolismul celulelor din straturile mai adânci ale pielii, în timp ce mișcările manuale de masaj lucrează și mușchii feței în timp ce îmbunătățesc circulația limfatică. Reduc eficient pungile edematoase de sub ochi precum roșeața și calmează pielea inflamată și nu în ultimul rând reduc iritațiile după tratamentele care sensibilizează pielea.

După aplicarea produsului cosmetic dorit, folosește mișcări descendente pentru un masaj cu efect de drenaj sau mișcări ascendente pentru unul cu efect de lifting.


Comenzi telefonice: 0770-106 403

Magazin online: www.sisicosmetice.ro

PROMOTIE: Lifting cu cristale Jad - Solanie