-22% reducere la RefectoCil
Pune-ți în evidență sprâncenele! Reduceri de pana la -22% la gama RefectoCil. Nu rata ocazia! VEZI OFERTELE »
-50% REDUCERE LA PRODUSELE DE MAKE-UP PROFESIONAL!
Profită de oferte speciale și achiziționează acum produse de make-up profesional ADEN, KARAJA și MD PROFESSIONNEL. Fii frumoasă și diferită în fiecare zi! VEZI OFERTELE »

Nail Art

Matrite

Matrite

 

Matrite de calitate pentru ornamentarea unghiilor false si naturale: matrita 3D, matrita 3D cu efect portelan, matrita adeziva.

Vezi pe toate
Glitter Mix

Glitter Mix

 

Amestecuri revolutionare de pulbere stralucitoare cu forme mini. Cu aceste produse puteti sa obtineti unghii decorate special.

Vezi pe toate
Perle

Perle

 

Este un produs Nail Art care se poate aplica pe unghii false sau manichiura simpla, pentru impodobirea unghiilor. Se poate imbina cu diferite materiale Nail art.

Vezi pe toate
Folii transfer

Folii transfer

 

Folie transfer pentru decorarea unghiilor naturale sau false. Folosind aceste folii puteti realiza usor modele colorate si diversificate in doar cateva minute.

Vezi pe toate
Fire metal

Fire metal

Fire destinata nail-art-ului, acest produs are proprietatea de a fi auto-adeziv, aplicandu-se rapid si usor si necesitand doar o sigilare ulterioara cu un produs la alegere.

Vezi pe toate
Catifea

Catifea

 

Pulbere textila pentru unghii de catifea. Se aplica peste un strat de gel transparent, apoi se intareste in lampa.

Vezi pe toate
Folii scoici

Folii scoici

 

Folie creata din scoici, care se poate taia in forma dorita. Are o stralucire foarte frumoasa. Este autoadeziva si flexibila, astfel se poate aplica cu usurinta.

Vezi pe toate
Scoici pisate

Scoici pisate

 

Este un element de decor care se poate aplica atat in lacurile de unghii cat si in gel si in portelan, sau se poate combina cu diferite technici si materiale de decor.

Vezi pe toate