Mobilier cosmetica

Pat cosmetica

Pat cosmetica

Oferim paturi tratament pentru cosmetica realizate cu filosofia wellness si Spa. Mobilier cosmetica unic si elegant, ce ofera acel plus, fara de care este de neconceput armonia unui salon.

Vezi pe toate
Scaun cosmetica

Scaun cosmetica

Taburete cosmetice cu roti cu sau fara spatar.

Vezi pe toate
Ucenic cosmetica

Ucenic cosmetica

Este indispensabila dotarea saloanelor de infrumusetare cu mobilier cosmetic de mica dimensiune, de aceea va recomandam acesti ucenici de lucru care va ofera un ajutor considerabil in munca de zi cu zi.

Vezi pe toate
Scaun pedichiura

Scaun pedichiura

Scaun pedichiura cu design elegant si cu caracteristici practice – cu siguranta va fi ajutorul Dvs ideal in salon! Designul ergonomic face ca aceste scaune sa fie perfecte pentru orice fel de tratament de pedichiura.

Vezi pe toate
Pat masaj

Pat masaj

Mobilier cosmetica comfortabil si elegant. Paturile de masaj satisfac cele mai exigente cerinte ale cosmeticienelor.  Puteți gasi pat masaj fix sau cu motor electric.
 

Vezi pe toate

Investitorii care intentioneaza sa deschida sau sa modernizeze un salon de cosmetica de nenumarate ori intampina greutati legate de achizitionarea de pe piata interna al produselor de inalta calitate, unice, la preturi avantajoase. Prin colectia noastra oferim mobilier cosmetica pentru saloane realizat cu filosofia wellness si Spa.

Mobilier cosmetica: pat cosmetica, pat masaj, scaun pedichiura, taburet cosmetica, ucenic, masa manichiura.
Solutii complete pentru dotarea unui salon de infrumusetare.