Ulei pentru curatarea fetei THINK PINK - 150 ml - Ibra
Cod produs: IBRA-070

00
LEI
72
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Compozitia bogata al uleiului pentru demachierea fetei si a ochilor dizolva impuritatile fara a perturba bariera hidro-lipidica a epidermei. Exercita un efect nutritiv, hidratant si regenerant asupra epidermei.

Ingrediente cheie: ulei de seminte de floarea-soarelui, ulei de migdale dulci, ulei de avocado, ulei de susan

Uleiul din seminte de floarea-soarelui, bogat in fosfolipide, caroten si vitamina E, intareste bariera naturala de protectie a pielii, inmoaie si regenereaza epiderma, avand efecte antioxidante.

Uleiul de migdale dulci contine nutrienti, proteine, saruri minerale si vitamine A, E, D, precum vitamine din grupul B, fermizeaza si elastifiaza pielea. In plus, este bogat in acizi linoleici si oleici care inmoaie epiderma si intaresc bariera de protectie a pielii.

Uleiul de avocado contine vitamine din grupa B si vitamine A, C si E. Este, de asemenea, o sursa de colina, biotina si acid folic. Bogat in acizi grasi nesaturati, minerale, proteine, fitosteroli si squalan, valoroase pentru piele, cu proprietati de hidratare, netezire si catifelare.

Uleiul de susan este o sursa bogata de acizi grasi omega-6, in special de acizi oleici si linoleici, cu proprietati de hidratare, netezire si catifelare.

Utilizare: Aplicati cu mainile uscate pe fata, pleoape si gene cu miscari circulare viguroase, dar delicate. Clatiti cu apa calda. Folositi metoda de dubla curatare (dupa ulei folositi un gel de curatare a fetei) pentru a obtine o piele impecabil de curata.

Opinia cumparatorului

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat