Noi mini aparaturi profesionale pentru tratamente faciale și corporale

Tratament AntiAging Hydro Marin - Dr Spiller


Linia Hydro Marine Dr. Spiller este destinată tenului matur. Produsele gamei Dr. Spiller sunt produse biomimetice, o tehnologie specială, ce se definește prin substanțe active ce imită procesele ce se derulează la suprafața pielii. Ele sunt concepute pentru a susține funcțiile naturale ale pielii.Linia Hydro Marin conține ingrediente valoroase extrase din algele marine aosa, ce stimulează sinteza de colagen, hidratează intens pielea, activează metabolismul celular, estompând spectaculos ridurile.


Tratamentul facial Hydro Marin poate fi aplicat tuturor tipurilor de ten matur, în special tenurilor deshidratate, sensibile. Rolul său este de a echilibra conținutul de umiditate din piele, de a stimula procesele naturale ale acesteia precum și de a întări bariera de protecție hidrolipidică a pielii.


Masca Peel Off fiind o mască ocluzivă asigură pătrunderea substanțelor active în straturile profunde ale pielii, realizând astfel o revigorare a pielii mature, estomparea ridurilor, uniformizarea culorii tenului, practic un efect de întinerire, care poate fi menținut timp îndelungat prin utilizarea zilnică atât a Serului Hydro Marin cât și a Cremei, dar și a Fiolei speciale pentru îngrijirea zonei sensibile din jurul ochilor.