Sunt Cosmeticiană! Cum să fac bani? - Sfaturi utile, ca să vă meargă mai bine!

Sunt Cosmeticiană! Cum să fac bani?
Sfaturi utile, ca să vă meargă mai bine!


1. Comunică cu clientele, câștigă-le încrederea prin profesionalismul tău!

Vorbește-le despre etapele tratamentului pe care îl aplici sau îl recomanzi, despre produsele cosmetice pe care le folosești, despre efectele și beneficiile lor. Explică-le de ce le recomanzi acest tip de tratament și ce produse sunt recomandate pentru acasă. În funcție de vârstă, problemele tenului și diagnostic, dacă este cazul recomandă-le să schimbe puțin stilul de viață, un regim alimentar sănătos, mult sport sau cel puțin plimbări în aer liber, consum suficient de lichide. În perioadele reci de toamnă, iarnă, primavară, consumul de vitamine, minerale pentru menținerea sănătății întregului organism deoarece această se va reflecta și în aspecul și sănătatea pielii.

2. Asigură-te că stăpânești toate "Secretele" brandului cosmetic cu care lucrezi!

În general toate marile branduri cosmetice descriu în detaliu atât produsele cât și tratamentele cosmetice care se pot realiza cu acestea. Este bine să urmărim pas cu pas indicațiile producătorului pentru a obține rezultatele dorite. Trebuie să știm însă ca acestea sunt tratamente standard pe care noi putem să le personalizăm.

3. Fidelizează-ți clientele oferindu-le Vouchere!

Crează-ți propriile vouchere, unde să fixezi în funcție de sumă cheltuită în cabinet de către clientă, o facilitate sau o gratuitate.

De exemplu, la 2-3 tratamente faciale, oferă un voucher pentru un tratament gratuit special pentru ochi sau un pensat, vopsit gratuit sau un epilat.Tu îți fixezi sumele, în funcție de prețuri.

4. Crează-ți în salon propriul colț cu Noutăți!

Amenajează un loc foarte vizibil din salonul tău în care să schimbi periodic decorul (aranjament floral, vase de aromaterapie, voaluri colorate, pietre semiprețioase aranjate în boluri transparente), strecurând și câte o cremă nouă sau un pachet cosmetic destinat îngrijirii pentru acasă.Ultrasunete

Ultrasunet portabil

Ultrasunet portabil

00
LEI
264
ADAUGA IN COS
Aparat cu ultrasunete
-14%

Aparat cu ultrasunete

50000 LEI
( -7100 LEI )
00
LEI
429
ADAUGA IN COS

Seruri Solanie

No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 15 ml - Solanie

00
LEI
59
ADAUGA IN COS
No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

No. 4 Ser Q10 - 30 ml - Solanie

00
LEI
105
ADAUGA IN COS