Vapozon

Afisare:
Vapozon mini

Vapozon mini

5.00 (2)
00
LEI
579
ADAUGA IN COS
Vapozon

Vapozon

00
LEI
899
ADAUGA IN COS
Vapozon midi

Vapozon midi

00
LEI
769
ADAUGA IN COS

Un vapozon performant este o garantie a succesului. Performanta aparatelor este rodul muncii de cercetare in zeci de ani de catre specialistii în domeniu. Efectele benefice ale aburilor se manifesta prin deschiderea porilor astfel incat tratamentul de curatare a porilor, extractia de comedoane, indepartarea corneocitelor care colmateaza porii este usor de realizat. Tratamentul cu vapozon imbunatateste microcirculatia.

Efectele benefice ale aburilor:
Aceasta terapie este originara din Scandinavia, ea fiind o atractie zilnica a popoarelor indigene, facand parte din cultura lor. Dincolo de igiena corporala asigura o revigorare a trupului si sufletului.
Odata aburii fierbinti ajunsi pe piele in stratul superior –stratum corneum - au rolul de a relaxa pielea si de a deschide porii, astfel impuritatile si punctele negre vor fi mai usor de indepartat. Transpiratia se reduce, o parte din substantele reziduale rezultate din metabolism ajung la suprafata pielii. Vasele sanguine ale pielii se dilata, astfel marind microcirculatia. Datorita circulatiei sanguine si limfatice imbunatatite substantele reziduale rezultate si acumulate in piele si in tesutul conjunctiv se elimina. Aceasta circulatie ajuta si la regenerarea tenului. Din cauza dilatarii porilor de la aburii fierbinti urmata de contractarea lor in mod repetat obtinem o piele elastica. Muschii fetei se relaxeaza, astfel pacientul va parea odihnit.
Din cauza seului produs de ten vom avea un ten lucios si unsuros. Aburii ajunsi pe ten, indeparteaza incet seul emanat de pielei in timp ce ajuta la deschiderea porilor. Astfel tenul va capata o culoare mata si va disparea luciul.

Aromaterapia:
Mai nou tratamentele cu aburi au luat locul celor cu ozon, ele fiind combinate cu diferite extracte de plante si uleiuri astfel, oferind o senzatie relaxanta exceptionala.
Vapofoarele cu filtru pentru aromaterapie ofera un tratament cu aromaterapie, un amestec intre uleiuri cu diferite arome combinate cu aburi. Cu filtrul de arome aflat la capatul aparatului, poate fi folosita aroma aleasa fie de cosmetician fie de client. Aparatul va amesteca automat aroma cu aburii degajati.
In cazul tenului uleios este recomandat un amestec cu aroma de chimion, rosmarin si lamaie. Pentru un ten normal, lavanda este o alegere optima. Pentru un ten uscat si sensibil este recomndat uleiul de arbore de ceai, lavanda, musetel si eucalipt.

Efectele tratamentului cu vapofor:

  • Relaxarea partii superioare a tenului;
  • Deschiderea porilor;
  • Microcirculație și prin aceasta accelerarea metabolismului;
  • Imbunatatirea oxigenarii celulelor;
  •  Ajuta la eliminarea substantelor reziduale acumulate în piele;
  • Relaxarea muschilor faciali.