Vă dorim Paște Fericit!
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vă informăm că în perioada 1-6 Mai nu vom expedia colete și nu vom fi disponibili telefonic. Comenzile înregistrate online vor fi onorate începând cu data de 7 Mai (Marți). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cocktail anticelulitic - Skinderma
Cod produs: SKIN-090

00
LEI
375
Livrare
gratuita
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Asocierea celor trei fiole are rezultate spectaculoase, in tratarea celulitei si a eliminarii depozitelor de grasimi localizate precum si in fermitatea pielii in urma scaderii in greutate sau a eliminarii celulitei.

Kitul contine:

  • Fiola tonifianta cu Acid Lipolytic - 10 ml - Skinderma - 1 buc.
  • Fiola Lipase pentru arderea grasimii - 1500 UI - Skinderma - 1 buc.
  • Fiola pentru remodelare corporala cu Fosfatidilcolina - 5 ml - Skinderma - 1 buc.

Cafeina, siliciu organic, iarba de tigru si hialuronidaza sunt ingredientele active cheie in acesta fiola. Actioneaza ca o formula puternica in tratamentele de pierdere in greutate si in cele anticelulitice. Proprietatile si calitatile sale lipolitice vor produce cele mai fine si rapide rezultate de subtiere.

O enzima ce scindeaza grasimile. Afecteaza metabolismul trigliceridelor, asistand la dizolvarea depozitelor localizate de grasimi. Lipaza ajuta la descompunerea moleculelor de grasimi in molecule mai mici ce sunt mai usor de mobilizat organismului. Scade volumul coprului fara a cauza deteriorari si minimalizeaza probabilitatea iritatiilor si disconfortului.

Fiola este folosita pentru a trata supraponderalitatea si grasimile localizate. Contine substante chimice ce scindeaza depozitele de grasimi din adipocite si remodeleaza conturul corpului.

Opinia cumparatorului

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat