Vă dorim Paște Fericit!
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale vă informăm că în perioada 1-6 Mai nu vom expedia colete și nu vom fi disponibili telefonic. Comenzile înregistrate online vor fi onorate începând cu data de 7 Mai (Marți). Vă mulțumim pentru înțelegere!

Cocktail de rejuvenare faciala - Skinderma
Cod produs: SKIN-087

00
LEI
142
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Extractul de arborele pielii ( Mimosa Tenuiflora), repara tesuturile deteriorate, ajuta la regenerare si impreuna cu acidul glicolic si vitamina E si F, cu colagenul din fiola antirid realizeaza o adevarata rejuvenare a tenurilor mature obosite.

Kitul contine:

  • Fiola anti-imbatranire cu DNA - 5 ml - Skinderma - 1 buc.
  • Fiola antirid cu Colagen - 2 ml - Skinderma - 1 buc.
  • Fiola de reinnoire cu Multivitamine - 10 ml - Skinderma - 1 buc.
Solutie antioboseala, antiaging si antirid cu un efect imediat de lifting, recomandat pentru riduri de expresie si linii faciale. Ingredientele imbunatatesc netezimea, prospetimea si luminozitatea pielii. Fiola mentine o hidratare optima a pielii.
 
Productia de colagen si activitatea fibroblastilor sunt accelerate de calitatile regenerative ale componentei de colagen piruvat. Fiola este recomandata impotriva flaciditatii, caderii de par, vergeturilor si prezinta, totodata, proprietati anti-age.
 
Solutie eficienta cu ingrediente active ce promoveaza formarea de colagen si elastina, accelerand rejuvenarea pielii si contribuind la reducerea petelor, hiperpigmentarii, liniilor de expresie, ridurilor si cicatricelor care sunt semne ale imbatranirii. Continutul fiolei elimina celulele moarte, imbunatatind innoirea celulara si furnizand o piele frumoasa, revitalizata. 

Opinia cumparatorului

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat