Ser Retinol Plus - 30 ml - Dr Spiller
Cod produs: SPIL-364

00
LEI
369
Livrare
gratuita
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Serul Retinol Plus ofera efect anti-imbatranire la nivel inalt. Imbogatit cu ingrediente active extrem de eficiente, netezeste tenul si stimuleaza procesul de regenerare.

In dermatologie, retinolul este considerat ingredientul absolut minune in ceea ce priveste lupta impotriva ridurilor. Numeroase studii stiintifice au dovedit eficacitatea si beneficiul retinolului in incetinirea proceselor de imbatranire a pielii. Combinatia cu ingrediente suplimentare face ca serul sa fie deosebit de bine tolerat, permitand sa fie integrat in fiecare rutina de ingrijire a pielii.

Tehnologia inovatoare realizat cu retinol incapsulat foarte concentrat, imbunatateste stabilitatea retinolului si ii permite sa fie transportat chiar si in cele mai profunde straturi ale pielii. Retinolul, cunoscut și sub numele de Vitamina A, descompune celulele cheratinizate ale pielii si imbunatateste capacitatea de regenerare a pielii, precum si metabolismul celular al acesteia. In plus, inhiba dezvoltarea proceselor de glicatie. (Zaharificarea pielii duce la o pierdere prematura a tonusului și la formarea accelerata a ridurilor.)

Combinatia retinolului atent calibrat cu alte ingrediente extrem de eficiente contracareaza eficient procesele de imbatranire a pielii. Efectul de netezire asupra tenului si a porilor este imbunatatit de PoreRefine, un ingredient activ care include acid agaric. Peptidele reparatoare si Matrifirm stimuleaza productia de colagen a pielii, sporesc volumul si fermitatea. Pantenolul si niacinamida, cunoscute si sub numele de Vitamina B3, repara bariera pielii si promoveaza procesele cheie de regenerare si vindecare. Tenul pare mai uniform si mai stralucitor.

Substante active: retinol, acid hialuronic, apa florala de lavanda, extract de crin, pantenol, peptide reparatoare, Matrifirm, niacinamida (vitamina B3).

Caracteristici:

  • potrivit pentru toate tipurile de piele
  • retinol incapsulat, concentrat
  • efect anti-imbatranire vizibil
  • imbogatit cu acid hialuronic si niacinamida

Folosire: Aplicați pe fata, gat si decolteu seara, dupa curatare, inainte de aplicarea cremei personalizate de ingrijire a pielii.

Utilizarea retinolului creste sensibilitatea pielii la lumina, astfel se recomanda utilizarea serului doar seara si aplicarea unei creme cu protectie solara ridicata in timpul zilei. Atentie: a nu se utiliza in timpul sarcinii sau alaptarii!

Opinia cumparatorului

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Cataloage si brosuri

Perspectivele companiei Dr. Spiller

An aparitie: 2023

Descarca

Catalog Dr. Spiller - 2021

An aparitie: 2021

Descarca

Brosura Dr. Spiller - produse cosmetice pentru uz personal

An aparitie: 2021

Descarca

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat