Masti de fata

Afisare:

Mastile cosmetice sunt utilizate de secole in domeniul infrumusetarii, iar in zilele noastre aceste produse sunt disponibile intr-o gama variata pentru fiecare problema a tenului.
Datorita tehnologiei avansate mastile se gasesc in mai multe forme de prezentare: masca de fata crema, masca de fata gel, masca de unica folosinta, masca praf sau spuma. La fel ca si cremele de fata, si mastile sunt dezvoltate pentru diferite tipuri de ten: ten uscat, ten gras – uleios, ten normal, ten acneic, ten cuperozic, etc.

Esenta utilizarii mastilor consta in faptul ca aceste produse cosmetice contin o cantitate ridicata de substante active pentru anumite probleme ale tenului, de obicei intr-o concentratie mult mai mare decat cremele de fata. Prin urmare, utilizarea mastilor se recomanda doar periodic, deoarece pielea are o limita de absorbtie a diferitelor substante active.

Mastile cosmetice cu rata majora de utilizare sunt mastile de consistenta cremoasa, in randul carora desigur se gasesc multe sortimente pentru diferite tipuri de ten. Pentru ten uscat se recomanda mastile hidratante si nutritive cu un continut ridicat de uleiuri. Aceste uleiuri nu numai ca regenereaza tenul dar ajuta si la patrunderea substantelor active in straturile mai adanci a epidermei. Mastile pentru ten gras prin continutul de substante active au efect calmant, antiseptic, de vindecare, de normalizare a functionarii glandelor sebacee.

Mastile gel sunt recomandate persoanelor care prefera mastile cu o textura mai usoara si cu efect racoritor. Aceste masti se utilizeaza la fel de usor ca si mastile de consistenta cremoasa. Pentru intensificarea efectelor substantelor active unele masti gel pot fi folosite impreuna cu aparat de ultrasunete.

Fitomastile contin o cantitate mai mare de extracte naturale si extracte de plante a caror substante active trateaza eficient diferite probleme ale tenului.

Mastile crema si mastile gel pot fi folosite atat in saloane cat si acasa, insa aplicarea mastilor preparate din praf necesita cunostintele unui expert in domeniu. 

Prin produsele cosmetice marca Dr. Spiller si marca Solanie oferim o gama variata de masti pentru fiecare tip de ten: masca de fata antirid, masca pentru ten uscat, masca pentru ten gras, masca hidratanta, masca de fata calmanta, masca nutritiva, masca anticuperoza, masca antiseboree.