-30% reducere la cosmetice profesionale antiaging!
Încetinește procesul de îmbătrânire cu Linia Caviar Solanie! Ofertă valabilă până pe data de 31 Martie! VEZI OFERTELE »

Amestec de uleiuri esentiale antiage pentru ten matur si uscat - Aroma Sense - 10 ml - Solanie
Cod produs: SOLN-397

00
LEI
42
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Aceasta combinatie rasfatatoare si relaxanta de esente de uleiuri esentiale de trandafir de palmier, lavanda, lemongrass, geranium, tamaie si bergamota, ofera un plus de sprijin pentru pielea ,,insetata". Substantele bioactive sustin regenerarea epiteliala, reduc roseata, ajuta la echilibrarea continutului de umiditate al pielii, la obtinerea si mentinerea pielii hidratate, tonifiate, intinerite si previn formarea ridurilor fine.

Utilizare: Pentru masajul fetei, gatului si decolteului amestecati 2-3 picaturi cu o lingura de amestec de uleiuri de baza Aroma Sense sau o lingura de Crema Gel de baza si masati usor pielea cu miscari circulare. Pentru o baie aromatica amestecati 8-10 picaturi intr-o lingurita de ulei de avocado, smantana sau miere, apoi turnati in apa.

Testare cutanata: Aplicati pe piele o cantitate mica din amestecul diluat si asteptati 24 de ore. In caz de iritare a pielii, curatati pielea cu un ulei de baza si incetati utilizarea.

Avertizare: Pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati intrarea in ochi. Poate provoca sensibilizare a pielii, se recomanda efectuarea unui test preliminar de sensibilitate inainte de aplicare. Nu va expuneti pielea la lumina soarelui si nu vizitati salonul de bronzare timp de 12 ore dupa utilizare. Intrerupeti utilizarea in caz de iritare. A nu se utiliza pe rani recente, in perioada de sarcina si alaptare, precum la copii sub 10 ani. Nu picurati direct pe o lumanare sau candela aprinsa.

Ingrediente: Cymbopogon Martini Oil, Lavandula angustifolia Flower Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Boswellia Serrata Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Citral*, Limonene*, Citronellol*, Eugenol* *component ulei volatil

Recomandat pentru: piele matura, uscata

Opinia cumparatorului

TUDOR ADRIAN 19 Aug 2022

Un produs eficient

4.00
1 review
5 stele
(0)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Video

Prezentare produs

Cataloage si brosuri

Brosura Solanie - produse cosmetice pentru uz personal

An aparitie: 2021

Descarca

Catalog Solanie

An aparitie: 2022

Descarca

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat