Amestec de uleiuri esentiale pentru acnee - Aroma Sense - 10 ml - Solanie
Cod produs: SOLN-390

00
LEI
35
buc.
ADAUGA IN COS
Comenzi telefonice
0770 106 403

Descriere

Aceasta combinatie 100% pura de esente de uleiuri de arbore de ceai, lavanda, trandafir de palmier, lemongrass si ylang-ylang, este utila in special pentru cei care sufera de acnee. Regleaza functia glandelor sebacee, sustine echilibrul natural al pielii, reduce aspectul de roseata si regenereaza suprafata pielii dupa urmele lasate de acnee. Datorita ingredientelor sale antibacteriene, ajuta la eliminarea cosurilor rosii inflamate, ajutand pielea sa arate mai curata si mai sanatoasa.
 
Utilizare: Pentru un masaj facial amestecati 2-3 picaturi cu o lingura de amestec de ulei de baza pentru ten cu probleme Solanie Aroma Sense sau adugati la 1 lingura de crema tip gel de baza si masati in piele. Pentru a reduce acneea si roseata, amestecati 1-2 picaturi cu 1 lingurita de crema de fata sau gel de Aloe Vera si masati in piele. Se recomanda si in caz de iritatii ale pielii pentru ameliorarea senzatiei de mancarime cauzata de intepaturile de insecte.
Testare cutanata: Aplicati pe piele o cantitate mica din amestecul diluat si asteptati 24 de ore. In caz de iritare a pielii, curatati pielea cu un ulei de baza si incetati utilizarea.
 
Avertizare: Pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati intrarea in ochi. Poate provoca sensibilizare a pielii, se recomanda efectuarea unui test preliminar de sensibilitate inainte de aplicare.
A nu se utiliza nediluat pe piele. Intrerupeti utilizarea in caz de iritare.  A nu se utiliza pe rani recente, in perioada de sarcina si alaptare, precum la copii sub 10 ani. Nu picurati direct pe o lumanare sau candela aprinsa. 
Ingrediente: Cymbopogon Martini Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, citral*, citronellol*, Limonene*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate
 
*component ulei esential

Opinia cumparatorului
3 opinii ale cumparatorilor

DUMITRU MIHAELA 07 Apr 2023

Bun

GROZA CARMEN 17 Aug 2022

Foarte eficienta soluția, că antiacneic

BORCAN ALEXANDRA
BORCAN ALEXANDRA 07 Apr 2022

Bun

4.67
3 review-uri
5 stele
(2)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Acorda o nota

Video

Prezentare produs

Cataloage si brosuri

Catalog Solanie 2024

An aparitie: 2024

Descarca

Brosura Solanie - produse cosmetice pentru uz personal

An aparitie: 2021

Descarca

Livrare rapida si sigura

Va livram comanda prin FanCourier in aproximativ 2-7 zile lucratoare

Drept de retur

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la primire

Suport telefonic

Operatorii nostri sunt pregatiti sa va preia apelurile si sa raspunda prompt solicitarilor

Comenzi si plati 100% sigure

Toate datele sunt transmise securizat